AIRE LLIURE PEL CLIMA

L’Emergència Climàtica és ja una realitat en totes les latituds del planeta. En els últims anys la joventut ha iniciat una sèrie de mobilitzacions pel clima, ja que estan veient compromès el seu futur. Al llarg d’aquesta setmana totes les ciutats es tenyeixen de verd en la que ja es coneix com la “setmana pel futur” i que culminarà amb la gran vaga contra la crisi climàtica del 27 de setembre.

Aire Lliure vol unir-se a aquesta lluita pel clima i per açò s’han organitzat una sèrie d’activitats que es duran a terme al llarg d’aquesta setmana, amb la finalitat de conscienciar i sensibilitzar el nostre alumnat i les seues famílies. (ver document adjunt)

Els desplaçaments en vehicle privat són una de les principals fonts contaminants de la nostra societat, afectant seriosament el canvi climàtic. Per aqueix motiu, volem convidar-vos a vindre al col·le amb bici el pròxim divendres 27. Tenim tres grups formats:

· Primària, Bicibus eixirà des de la zona de l’Almajada amb bici, acompanyats de pares i mares voluntàries. Els vostres fills i les vostres filles es poden unir al llarg del seu recorregut. Posa-t’hi en contacte per quedar amb el centre.

· De l’ESO, comptem amb un grup de xics i xiques que vénen al col·legi tots els dies amb bici, des de la zona golf de Sant Joan platja. Sempre per carril bici. Ixen a les 7:45 de la tolla dels ànecs (Avinguda Pérez Gil) fins a la rotonda de Santa Faç, on arriben a les 8:00 h i se’ls uneix una altra persona.

· A més, Andreu, professor de secundària, eixirà caminant des de Sant Joan en direcció al col·le, i en el seu recorregut pot arreplegar persones que s’hi vulguen unir. Si vius per la zona de Santa Faç, Sant Joan o alguna zona que estiga més o menys de camí al col·le, i vols començar el divendres 27 d’una forma sostenible i saludable, comenta-li-ho a Andreu o dis-ho en secretaria abans del dimecres 25, perquè pugueu quedar.

foto de Col·legi Aire Libre.

To Top
error: Este contenido está protegido !!