25 N

Primer de tot, volem traslladar que no estem aquí per a celebrar res, sinó per a recordar el que patim les dones any rere any. Estem fartes de sentir-nos insegures, atemorides, dèbils, cosificades i impotents. Estem fartes de que pel carrer ens miren de dalt a baix, ens perseguisquen, ens xiulen, ens conten acudits masclistes, ens criden…
A nosaltres, alumnes d’Aire Libre, no ens han pegat, violat ni matat, però hi ha dones que no han tingut la mateixa sort: lluitem per elles, lluitem per sentir-nos lliures, segures i iguals.
Hui estem aquí per commemorar el 25 de Novembre, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones.
Amb la intervenció artística que hem penjat a la paret de l’aula Billie Jean King, recordem les víctimes de la violència de gènere, i en especial a les 86 done i els 4 menors assassinats en el que portem d’any.
Les sabates que hem penjat a la paret representen el camí que ja no podran fer les dones assassinades, però també el camí que hem de fer tots els homes: el del respecte, la igualtat, la sinceritat, l’amor, la bondat i l’empatia.
Per un món sense violència de gènere!

foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.

To Top
error: Este contenido está protegido !!