RECICLATGE MATERIAL ESCOLAR

Reciclatge de material d’escriptura.
El col·legi Aire Lliure col·labora amb la Universitat d’Alacant en la recollida i recuperació de material d’escriptura, per al que s’ha instal·lat un contenidor de color negre en el hall de entrada del col·legi.
Gràcies al material recuperat, col·laborem amb l’Associació ANDA (Associació de xiquets, joves i adults amb discapacitat, d’Alacant), qui rep directament els beneficis obtinguts del reciclatge d’aquest material.
Podeu depositar el vostre material d’escriptura gastat en el nostre contenidor negre, contribuint d’aquesta manera al reciclatge d’aquest tipus material evitant que acabe en l’abocador. I al mateix temps col·laborar amb una fi social, gràcies a la donació dels beneficis a l’Associació ANDA (http://www.andalicante.org/)

foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.

To Top
error: Este contenido está protegido !!