DISABTE 18 MAI, DIA DEL LLIBRE

El dissabte va ser un dia gran:el nostre màgic “dia del llibre”. Encara que el temps amenaçava amb espatllar-nos el dia, va ser respectuós i aconseguim un dia de 10. Un dia on tots treballem en equip per a aconseguir un bonic dia de convivència. L’organització exemplar i la decoració del nostre col·le va ser espectacular. No podem més que agrair a tots-es la vostra col·laboració i la vostra implicació i també un especial esment a LLibreria Chus que any rere any ens acompanya amb una selecció de llibres impecable. Què sort tenim en Aire lliure de tenir unes famílies com les vostres!!😁

foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.

To Top
error: Este contenido está protegido !!