25 N

Primer de tot, volem traslladar que no estem aquí per a celebrar res, sinó per a recordar el que patim les dones any rere any. Estem fartes de sentir-nos insegures, atemorides, dèbils, cosificades i impotents. Estem fartes de que pel carrer ens miren de dalt a baix, ens perseguisquen, ens xiulen, ens conten acudits masclistes, ens criden…
A nosaltres, alumnes d’Aire Libre, no ens han pegat, violat ni matat, però hi ha dones que no han tingut la mateixa sort: lluitem per elles, lluitem per sentir-nos lliures, segures i iguals.
Hui estem aquí per commemorar el 25 de Novembre, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Contra les Dones.
Amb la intervenció artística que hem penjat a la paret de l’aula Billie Jean King, recordem les víctimes de la violència de gènere, i en especial a les 86 done i els 4 menors assassinats en el que portem d’any.
Les sabates que hem penjat a la paret representen el camí que ja no podran fer les dones assassinades, però també el camí que hem de fer tots els homes: el del respecte, la igualtat, la sinceritat, l’amor, la bondat i l’empatia.
Per un món sense violència de gènere!

foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.foto de Col·legi Aire Libre.

To Top