circular extraescolares

Benvolgudes famílies,

Us recorde que el pròxim dijous 3 de maig arranca l’extraescolar de ceràmica al col·legi. Per tal de poder organitzar la mateixa, en relació a l’adquisició de materials per part de la professora, us demane si fóra possible que presenteu la matrícula al llarg d’aquesta setmana si teniu confirmat que voldreu fer-la. Me la podeu entregar a mi directament per la vesprada o bé deixar-la a secretaria. L’horari que s’ofereix és dimarts i dijous de 16.45h a 18.15h, però que finalment siga un o dos dies dependrà de la quantitat de matrícules i els dies sol·licitats.

A més, aprofite per a recordar que maig és l’últim mes d’extraescolars i com sempre les domiciliacions bancàries es carreguen a mes vençut. Per tant rebreu l’últim càrrec al mes de juny.

Gràcies per la vostra atenció.

Salutacions,

Borja Garcia

Queridas familias,

Os recuerdo que el próximo jueves 3 de mayo arranca la extraescolar de cerámica en el colegio. Para poder organizar la misma, en relación a la adquisición de materiales por parte de la profesora, os pido si fuera posible que presentéis la matrícula a lo largo de esta semana si tenéis confirmado que querréis hacerla. Me la podéis entregar a mi directamente por la tarde o bien dejarla en secretaría. El horario que se ofrece es martes y jueves de 16.45h a 18.15h, pero que finalmente sea uno o dos días dependerá de la cantidad de matrículas y los días solicitados. 

Además, aprovecho para recordar que mayo es el último mes de extraescolares y como siempre las domiciliaciones bancarias se cargan a mes vencido. Por lo tanto recibiréis el último cargo en el mes de junio.

Gracias por vuestra atención.

Saludos,

Borja Garcia

https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

To Top