FOGUERA 2019

Ahir va ser un dia increible, al matí la plantà de nostra foguera i a la vesprada la nostra benvolguda festa de fi de curs. Va haver de tot, música, ball, menjar, beguda i el colofó final la cremà. El curs s’acaba i no podem més que agrair a totes les famílies la vostra col·laboració […]

Read More

Festa fi de curs

Estem preparant la nostra festa de fi de curs. Demà 18 de juny és el tradicional dia de fogueres. Enguany el lema de la foguera és “Convivim en desacord” i en la construcció col·laboren tot l’alumnat del col·legi. Es tracta de compartir un dia divertit i inoblidable per a totes-us.

Read More

PREPARACIÓ DIA DEL LLIBRE

El dissabte celebrem “El dia del llibre” en el nostre col·le, un dia de convivència on transmetem al nostre alumnat la importància de la lectura, perquè “un nen que llegeix, serà un adult que pensa”. Estem posant el col·le bonic, l’ocasió el mereix. Infinites gràcies a totes les famílies per la vostra col·laboració, sou increïbles.

Read More

NIT DE LES ESTRELLES

NIT DE LES ESTRELLES “Quan l’escola es converteix en un gran dormitori de somnis, jocs i il·lusió”. Gràcies a totes les famílies que heu fet possible aquesta nit carregada d’emoció, aquesta experiència inoblidable que ens acompanyarà sempre.    

Read More
To Top